Hengähdä, olet heilassa. 

Heila on Suomen juurevin tuottajatalo, jonka katon alla on Suomen parhaat pientuottajat.

Aito rakkaus suomalaisiin tuotteisiin ja tuottajiin sekä tinkimätön halu tarjota parasta ovat synnyttäneet Suomen juurevimman tuottajatalon.
Pientuottajien puhtaat ja maukkaat herkut takaavat nautinnollisia makuelämyksiä, joita jaamme teille Heila-maailmassa kaupan, kahvilan, ravintolan, lihatorin ja pienpanimokaupan kautta. Heila on jotakin, mikä on koettava. Tee hyvä valinta ja pysähdy aitojen arvojen äärelle.
Tervetuloa taloon täynnä luonnollisia raaka-aineita!

HEILA PALVELEE

MA – TO 10 – 18

PE 10 – 19

LA  10 – 16

SU 12 – 18

Työmiehentie 35
18200 Heinola

 

Kahvila ja ravintola

Heilan oma leipomo leipoo joka ikinen aamu tuoretta pullaa ja ravintolan tarjonta on aina vain yhtä makoisa. Lounasta tarjoilemme jokaisena arkipäivänä klo 10.30–15 ja herkulliset ala carte -annokset ovat tilattavissa lounasajan alusta iltaan asti. Viikonloppuisin tarjoilemme suosituslounasannoksia ja ala cartea. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.

Niin ruokatuotteissa kuin kahvilan herkuissakin on huomioitu myös erikoisruokavaliot. Käytämme ravintolassamme sekä leipomossamme vain laktoosittomia tuotteita. Valmistamme kaikki ruokatuotteemme vähintään laktoosittomina sekä pääosin gluteenittomina.

Lihojen, kanojen, kalkkunoiden sekä kalojen alkuperämaa on Suomi. 

Kaikki tuotteet ovat ostettavissa myös mukaan. 
Palvelemme ryhmiä mieluusti myös aukioloaikojen ulkopuolella!
Puhelin 010 239 2397, sähköposti ravintola@heilan.fi

Kurvaa viettämään tauko, josta jää hyvä maku!

Kurkkaa Oiva-raportit

LOUNAS

KLO 10.30–15.00

LOUNAALLA HERKUTELLAAN

Annoksiin sisältyy aina salaattipöytä, leivät, vesi sekä jälkiruokakahvi tai -tee.
Tervetuloa herkuttelemaan lounaalle 10:30 - 15:00, jonka jälkeen suosituslista. 
À la carte lista on käytössä
lounasajasta keittiön sulkemiseen asti.

Keittiö suljetaan 7.1.20120 alkaen  maanantaista torstaihin klo 15:30 ja muina päivinä puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.
Pienet muutokset lounaslistallamme voivat olla mahdollisia.
Käytämme vain suomalaista lihaa, kanaa, kalkkunaa ja kalaa.

À la carten löydät täältä.

Ja lasten listan täältä. 

SUNNUNTAI

Suppilovahverogulassikeitto (M)G 12,00 €
Punajuuriröstit, viileä kastike L,G 13,50 €
Kananpojan wokki  M,G 14,80 €
Keittiömestarin lammaspata L,G 15,30 €
Grillihärkää, viski-pippurikastike L,G 22,50 €
Päivän kalaa ja piparjuurikermakastiketta  L,G 22,50 €

 

Tauko, josta
jää hyvä maku.

HEILASSA TAPAHTUU

 

Keittiö suljetaan 7.1. alkaen maanantaista torstaihin klo 15:30 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Kahvilan herkkuvitriini on avoinna koko päivän jokaisena päivänä.

Heilan blinikausi käynnistyy perjantaina 10.1.

Kaikki annokset sisältävät suolakurkkua, sipulia,
smetanaa ja marinoituja sieniä.

Blini 1: Kylmäsavulohta 14,90 €
Blini 2: Kylmäsavulohta ja Päijänteen muikun mätiä 17.90 €
Blini 3: Kylmäsavulohta, Päijänteen muikun ja kirjolohen mätiä 19,90 €
Blini 4: Suolalihaa ja tuorejuustomoussea 15,90 €

OSTITKO JOULURUOKAKASSIN HEILASTA?
Auta meitä palvelukonseptin kehittämisessä ja vastaa lyhyeen palautekyselyyn täällä.

Ruokakauppa, jolla on juuret.

Meiltä löydät yli 250 suomalaisen pientuottajan parhaat tuotteet saman katon alta. Kaupan ja kahvilan jokainen tuote on hyvällä maulla valittu ainutlaatuinen suomalaisen pientuottajan silmäterä, jonka alkuperä tiedetään enemmän kuin tarkasti. Tuottajat päättävät hinnat itse ja Heila myy ne suoraan sinulle. Samoja laadukkaita aineksia käytetään kahvilan ja ravintolan herkuissa.

 

Tee luonnollinen valinta – pientuottajat kiittävät!

heilan

ekosysteemi

Tuottaja hinnoittelee tuotteet ja Heila myy ne tilimyynnillä suoraan sinulle.

Samoista tuotteista valmistetaan herkkuja Heilan kahvilaravintolassa nautittavaksi.

 Tuottajat

Pientuottajien puhtaat ja maukkaat herkut takaavat nautinnollisia makuelämyksiä.
Kukin sadoista tuottajistamme; mylläri ja leipuri, kondiittori ja lampuri tekevät työnsä sydämellä ja tunteella. Pystymme jäljittämään ruuan alkuperän melkein peltolohkon tarkkuudella ja ylpeänä myös kerromme sen asiakkaillemme. Isännät ja emännät tuotteiden takana ovat osa ihanaa arkipäiväämme ja mikäs siinä on sitten tätä ruuan ilosanomaa jakaa myös kuluttajille.

TUOTTAJA ESITTELYSSÄ

Pihamaan Panimo ja Viinitila Viiniheila Oy avasivat Heilaan Hilpeä -pienpanimokaupan toukokuussa 2017.
Hilpeä on suomalaisiin pienpanimotuotteisiin keskittyvä kauppa-kaupassa, josta löytyy laaja kattaus suomalaisten pienpanimoiden oluita ja siidereitä. Kippis! 

 

 

Viinitila & Panimo

Heilassa on oma viinitila Viiniheila, joka valmistaa ja myy pirskahtelevan hyviä marjaviinejä ja kuohuvia. Myymälässä on joka päivä myynnissä alle 13 vol % tuotteita! Viiniheila valmistaa myös aidoista marjoista tehtyjä limonaadeja sekä tietysti itähämäläistä sahtia.

Pihamaan Panimo aloitti oluen valmistamisen Heilan helmoissa, mutta siirtyi vähän suurempiin tiloihin alle kilometrin päähän Heilasta. Heilaa voikin pitää Panimon "panimomyymälänä". Pihamaan Panimon tuotteita ovat oluiden lisäksi raikkaat maalaissiiderit. Aitoa käsityötä nekin!  Kippis, iloa sielulle!

Hip hurraa, Heilaan on nyt avattu pienpanimokauppa Hilpeä!

Hilpeä-juomakauppa avasi lisäsiiven Heilaan toukokuussa 2017. Hilpeästä löytyy varsin kattavasti Suomen pienpanimoiden tuotteita laidasta laitaan. Ehdottomasti pysähtymisen arvoinen Pienpanimomyymälä! Kaikki juurevat juomat saman katon alla.

Lihatori

Heilan lihatori on hyvän ruoan ystävän aarreaitta. Valikoimaan kuulu suomalaista possua, nuorta lammasta ja naudanlihaa. Kotimaisuus, läheisyys ja korkea laatu ovat johtoajatuksiamme tässäkin. Pakastealtaiden herkuina meiltä löytyy fasaania, heinäsorsaa, hanhea, luomukanaa ja poroa Posiolta. Leikkele- ja makkaravalikoima on vaila vertaa ja ehdottomasti visiitin arvoinen. Palvelutiskimme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan oikeat tuotteet – ja käydäänpä tiskin äärellä myös maakunnan mielenkiintoisimmat ruokakeskustelut ja reseptienvaihdot!

 

heila

BRIEFLY IN ENGLISH

Great local farm produce – right here!

Heila has been here almost 12 years and is famous for its fresh local farm produce. We only stock the very best, cleanest and tastiest Finnish products here. Our produce comes from local Finnish farms, mills, and bakeries. Over 95 % of all of them are produced within a 100 km radius of the shop.

Heila is more than just an ordinary shop. We have a butchers serving you high quality meat, a bakery where we are proud to offer you freshly baked warm bread.

Our fruit and vegetable area offers you harvest produce according to the season and during the winter months we have root vegetables from our cold storage and others from local greenhouses in addition to dried and preserved produce.

We also have a huge variety of jams, mustards, sauces, herbs, locally ground flours, pasta, sweets, honeys and many other kitchen delights.

We are just off the A4 motorway at junction 24.

Yhteystiedot

Työmiehentie 35   |    18200 Heinola    |    Heinolan pohjoinen liittymä, 24

Avoinna:  ma – to 10 – 18 |   pe 10 – 19    |   la 10 – 16   |   su 12 – 18

Toriemäntä Lea Innanen 050 501 8918, kauppa@heilan.fi
Toimitusjohtaja Minna Ikonen 050 400 4745, minna.ikonen@heilan.fi
Kassat: 010 239 2399, Lihatiski: 010 239 2393, Ravintola & kahvila: 010 239 2397, ravintola@heilan.fi